AMERIKADA TESHIS SITESI ;
Eğer siz Amerika’da olsaydınız;
elinizdeki laboratuar tahlilleri,
radyolojik ve          patolojik tetkikleriniz ile Amerika’da size ne teshiş koyulurdu,
hangi ilaç veya tedavi yöntemleri ile nasıl bir tedavi uygulanırdı?
Sorularına yanıt bulabilmeniz için Methodist International ve Redstar Health Inc. tarafından kurulmuş bir sistemdir.

Kullanıcı Girişi



Kullanıcı adı:
     

Parola:
   



Şifremi Unuttum
Üyelik
Second Opinion · Amerikada Teşhis hizmetlerinden faydalanmak için, lütfen üye olunuz.

Haftanın Haberi

Kadin Kanserlerinde Yeni Neler Oluyor:
Kadin Kanserlerinde Yeni Neler Oluyor: Rahim kanseri gelismis ulkelerde en sik gorulen kadin kanseridir. Sirf Amerikada yilda 42100 yeni rahim kanseri tanisi konulmaktadir. Kendini en cok anormal...
[10/21/2008 12:00:00 AM]

Tüm Haberler için tıklayınız

USA  TR  RU  

Hastalığı ve tedavisi hakkında ikinci bir görüş ve öneri almak isteyenler, "www.amerikadateshis.com" internet sitesi aracılığıyla ABD'deki Methodist Hastanesine başvurabiliyor.

Konuyla ilgili The Ritz Carlton Otel'de düzenlenen basın toplantısında bilgi veren ABD'de kurulu sağlık şirketi Red Star'ın CEO'su Mert Dikmen, insanın, kendisine veya bir yakınına ciddi bir hastalık teşhisi konulduğunda, genelde doğru olup olmadığı konusunda endişelere kapıldığını söyledi.

Dikmen, Türkiye'de yapılan bir araştırmaya göre, kendisine veya sevdiğine kötü bir hastalık teşhisi konulanların en az 6-8 ayrı doktordan daha görüş aldığını anlattı.

Hastalıkların tedavisinde birinci aşamanın, doğru ve hızlı karar verebilmek olduğuna işaret eden Dikmen, "Amerika'nın en iyi ve büyük hastanelerinden biri olan Methodist Hastanesi, www.amerikadateshis.com işbirliğiyle teşhisinizi tekrar inceliyor ve en son bulunan tedavi yöntemleriyle size hastalığınız hakkında ikinci bir görüş ve tedavi önerileri sunuyor" diye konuştu.

Dikmen, hastanın, ikinci bir görüş için Amerika'ya gitmesine gerek kalmadan, hatta evinden bile çıkmadan, kendisine teşhis konulana kadar yapılan tetkik ve tahlilleri online göndermesinin yeterli olduğunu vurgulayarak, bunun maliyetinin bin 895 dolar olduğunu belirtti.

Her yıl dünyanın birçok ülkesinden binlerce hastanın, hastalıkları konusunda ikinci bir görüş alabilmek ve tedavi olmak için Methodist Hastanesine gittiklerine ve en az 2 ay kalıp, çok ciddi harcamalar yaptıklarına işaret eden Dikmen, amaçlarının, Türkiye'deki hastaların Türkçe yollayabilecekleridokümanlarla 10 iş günü içerisinde hastalıkları hakkında ikinci bir görüş ve  dünyada uygulanan en son tedavi önerilerini almalarını sağlamak olduğunu kaydetti.

Methodist Hastanesi Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Dr. Sarper Tanlı da ABD'de en iyi hastane sıralamasında birinci sırada yer alan hastanede yılda 66 bin yatan hastaya hizmet verildiğini, başka ülkelerden yılda 4 bin 500 civarında hasta geldiğini aktardı.

Hastanenin yıllık gelirinin 1,3 milyar dolar olduğunu, bunun önemli bir kısmının araştırma ve ücretsiz hasta bakımı için harcandığını kaydeden Tanlı, hastanenin 80 yıllık birikim ve tecrübesinin www.amerikadateshis.com aracılığıyla Türkiye'ye aktarılacağını söyledi.
26.11.2008 10:35:03
http://www.cnnturk.com/2008/saglik/11/25/doktor.doktor.dolasmaya.son.veren.uygulama/502110.0/index.html