AMERIKADA TESHIS SITESI ;
Eğer siz Amerika’da olsaydınız;
elinizdeki laboratuar tahlilleri,
radyolojik ve          patolojik tetkikleriniz ile Amerika’da size ne teshiş koyulurdu,
hangi ilaç veya tedavi yöntemleri ile nasıl bir tedavi uygulanırdı?
Sorularına yanıt bulabilmeniz için Methodist International ve Redstar Health Inc. tarafından kurulmuş bir sistemdir.

Kullanıcı Girişi



Kullanıcı adı:
     

Parola:
   



Şifremi Unuttum
Üyelik
Second Opinion · Amerikada Teşhis hizmetlerinden faydalanmak için, lütfen üye olunuz.

Haftanın Haberi

Kadin Kanserlerinde Yeni Neler Oluyor:
Kadin Kanserlerinde Yeni Neler Oluyor: Rahim kanseri gelismis ulkelerde en sik gorulen kadin kanseridir. Sirf Amerikada yilda 42100 yeni rahim kanseri tanisi konulmaktadir. Kendini en cok anormal...
[10/21/2008 12:00:00 AM]

Tüm Haberler için tıklayınız

USA  TR  RU  
 

Amerika’da yaşayan iki başarılı Türk tarafından kurulan  www.amerikadateshis.com  İstanbul’da basına tanıtıldı….

Her yıl, dünyanın bir çok ülkesinden binlerce hasta, hastalıkları konusunda  sadece ikinci bir görüş alabilmek veya tedavi olabilmek için A.B.D’nin ve dünyanın en büyük tıp merkezi olan Methodist Hastanesi gidiyor. Sadece ikinci görüşü alabilmek için minimum 2 ay Amerika’da kalıyor ve çok ciddi harcamalar yapmak zorunda kalıyorlar.

Bu talep, Amerika’nın en büyük ve güvenilir hastanelerinin gelişen internet teknolojilerini kullanarak “online ikinci görüş” konusunda yapılanmalarına sebep oldu.

Türkiye’den de bir çok kişinin Amerika’nın güvenilir hastanelerinden ikinci görüş alma taleplerinin yükselmesi karşısında www.amerikadateshis.com hizmete girdi.

www.amerikadateshis.com , uzun yıllardır A.B.D’de hizmet sektörü ve internet teknolojileri konusunda başarılı çalışmalar yapmış bir iş adamı olan Mert Dikmen ile yine uzun yıllardır başarılı bir Türk Hekim olarak çalışmış Prof. Dr.Gökhan Kılıç tarafından kurulmuş bir sistem.

ABD’de yaşayan Türk girişimci ve hekimler olarak, kendi ülkelerinin insanlarına böylesine güncel bir hizmetle katkı sağlamaktan dolayı duydukları heyecanı dile getiren şirketin CEO’su Mert Dikmen şöyle konuştu:  “ Öncelikli amacımız, Türkiye’deki hastalar veya hasta yakınları ile A.B.D arasındaki dil ve mesafe engelini ortadan kaldırmak. Bunun yanısıra A.B.D.’nin en ileri tıp merkezlerinden biri olan Methodist Hastanesi’nin en gelişmiş teknoloji ve uzmanlarından yardım almalarını sağlamak. Böylece güvenebilecekleri bir görüş alabilecekler, Amerika’da uygulanan en son tedavi önerilerinden yararlanabilecekler.”

Türkiye’nin her yerinde bulunan hasta, hasta yakını hatta doktorların 20-30 dakika içinde online ve Türkçe olarak  yollayabilecekleri dokümanlar ile 10 iş günü içinde hastalıkları hakkında yeni bir ikinci görüş ve tedavi önerisi alabileceklerini belirten Dikmen, Teksas Tıp Merkezi’ne gidenlerin sadece ikinci görüş alabilmek için talep yoğunluğu nedeniyle 2 ay beklemek zorunda kaldıklarını vurguladı.

İkinci görüşün faydaları

? Konulan teşhisten emin  olunmasına     yardımcı olur

? Önerilen tedavinin doğru olduğundan emin olunmasını  sağlar

? Amerika’da en son uygulanan tedavi yonetemlerinden faydalanılmasını  sağlar

? A.B.D.’de birine önerilen tedavi yönteminden ve aynı kalitede yararlanılmasını sağlar

? Güven duyulan  bir teyyid mekanizmasının çalıştırılıp doğru tedavi hizmetine karar verilmesini sağlar

Sistem nasıl çalışıyor

? Online ve Türkçe başvuru

? İngilizce tercüme

? Methodist Hastahanesi’ne teslim

? Hekim tarafından inceleme

? Ek bilgilerin temini

? Raporlama

? Rapor sonucunun iletilmesi

Finansal karşılaştırma

İkinci görüş almak için hastanın A.B.D’ye bizzat gitmesi halinde tek kişinin maliyeti 17.400-46.500 $

Türkiye’de ikinci görüş almanın maliyeti 300-1.500 $, www.amerikadateshis.com aracılığıyla Methodist Hastanesi’nden ikinci görüş almanın maliyeti 1.895$

 Methodist International Hakkında:

Houston’daki Methodist Hastanesi’nin dünyanın her tarafından hastaları çeken tıbbi dönüm noktalarından oluşan 90 yıllık bir mirası vardır. Teksas Tıp Merkezi’nin kurucu üyesi olan Methodist, ünlü kalp cerrahı Dr. Michael E. DeBakey’in de evi olan önemli bir akademik tıp merkezidir.

Onun yan kuruluşu olan Methodist International, bilgi ve uzmanlık aktarımı yoluyla kapasite oluşturmak üzere küresel bakım organizasyonlarıyla işbirliğine odaklıdır. Amacı, küresel sağlık bakımı kalitesini iyileştirmek ve tutarlı bir mükemmellik seviyesine taşımaktır.

Methodist Hastanesi, U.S. News World Report’da sürekli olarak, 2007’de 16 uzmanlık alanından 14’ünde, ülkenin en iyi hastaneleri arasında yer almaktadır. Sıra dışı hemşire bakımı için Magnet statüsü almış, ve Fortune tarafından da 2007’nin en iyi 100 işvereninden biri seçilmiştir.
27.11.2008
http://www.kanald.com.tr/Yasam/Detail.aspx?Yazi=1021657
Tüm haberler